Razzia mod østlastbiler

Nordjyllands Politi fik hjælp af SKATs scannerteam ved razzia

SKAT deltog i aktionen med deres store lastbilscanner, så politiet ikke behøvede at gennemgå hele lasten for at tjekke om der skulle være ulovligt gods i lastbilen. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

SKAT deltog i aktionen med deres store lastbilscanner, så politiet ikke behøvede at gennemgå hele lasten for at tjekke om der skulle være ulovligt gods i lastbilen. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

STØVRING:Nordjyllands Politi holdt torsdag eftermiddag razzia mod østeuropæiske lastbiler og varevogne.

Motorcykelbetjente gelejdede bilerne med østeuropæiske nummerplader ind til OK Tanken ved motorvej E45 i Støvring Syd.
Her blev 24 lastbiler og varevogne tjekket med hjælp fra SKATs scannerteam, der stillede med deres lastvognsscanner, som kan scanne hele lastbiler på en gang, samt en mindre scanner bygget på en trailer, hvor der kunne tjekkes bagage og mindre kasser.
Politiets mistanke forud for operationen gik på, at de mange østeuropæiske bander, der har huseret i Nordjylland med indbrud på stribe, også på en eller anden måde skal have fragtet deres tyvekoster ud af landet, og det kunne så ske i lastvogne eller større kassevogne.

Tjekkede lasterne

- Vi assisterede blot med vort avancerede scannerudstyr, så politiet på en nem måde kunne tjekke, hvad de forskellige lastbiler kørte med, og vi tjekkede selvfølgelig, at det stemte overens med det, som stod i transportpapirerne, fortæller Klaus Hymøller fra SKATs scannerteam.

Med de store scannere slap politiet for at skulle have al godset ud af bilerne for at sikre sig, at der ikke var tyvekoster i lasten.
Ingen af de 24 tjekkede lastbiler og varevogne indeholdt ulovligt gods.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.