Real Madrid ser bort fra Benzema mod Sevilla

Den franske angriber, der i øjeblikket bliver undersøgt for afpresning i en sexsag, står over mod Sevilla.

Den franske angriber Karim Benzema bliver sparet, når Real Madrid søndag møder Sevilla i Primera Division.

- Benzema er i den sidste del af sin genoptræning, og vi har besluttet at lade ham blive her (i Madrid, red.), så han kan rekreere sig, indtil han er 100 procent klar, siger Real Madrids træner, Rafael Benitez før opgøret mod Sevilla.

Karim Benzema har været ude af spillet i en måned med en skade. I ugens løb var Benzema i Frankrig i forbindelse med anklager i en sexsag, der også involverer landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Anklagemyndigheden i Versailles mener, at Real Madrid-stjernen har spillet en rolle i afpresning af Lyon-spilleren Valbuena, som skulle optræde på en tv-optagelse med seksuelt indhold.

Karim Benzema blev løsladt torsdag og vendte tilbage til Madrid, hvor den spanske storklub udtrykte støtte til den 27-årige angriber.

En kilde tæt på den franske anklager har tidligere oplyst til det franske nyhedsbureau AFP, at Benzema skulle have indrømmet, at han har henvendt sig til Valbuena angående tv-optagelsen.

Modsat har Benzemas advokat oplyst, at hans klient er helt uskyldig og intet har indrømmet.

Karim Benzema er sigtet for medvirkning til pengeafpresning samt planer om at begå kriminalitet, oplyser den franske anklager.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.