Real Madrid-spiller redder Portugal i overtiden

Israel spillede 3-3 mod Portugal, som dermed stadig er skidt kørende i kvalifikationen til VM i 2014.

Real Madrid-spiller redder Portugal i overtiden

VM i Brasilien kan sagtens ende med at blive uden deltagelse af stjernespilleren Cristiano Ronaldo.

For Ronaldo og Portugal ser lige nu ikke ud til at kvalificere sig til fodboldslutrunden til næste år. Fredag eftermiddag blev det kun til et skuffende 3-3-resultat ude mod Israel.

Det begyndte ellers godt for Portugal, som kom foran 1-0 ved forsvarsspilleren Bruno Alves efter blot to minutters spil.

Men Israel kæmpede sig flot tilbage i kampen, og fik efter 24 minutter udlignet til 1-1 ved Mallorca-angriberen Tomer Hemed.

Fem minutter før pausen sendte Eden Ben Basat israelerne i front med 2-1, og i anden halvleg øgede Rami Gershon til 3-1 efter 70 minutter.

Portugal fik dog afværget et truende nederlag og en dundrende fiasko med to mål i de sidste 20 minutter.

Først fik angriberen Hélder Postiga reduceret til 2-3 efter 72 minutter, og Real Madrid-spilleren Fabio Coentrao fik udlignet til 3-3 tre minutter inde i overtiden af kampen.

Ronaldo var på banen i hele kampen uden at komme på måltavlen i den ellers målrige kamp. Undervejs pådrog han sig et gult kort.

Israel har otte point på andenpladsen efter fem kampe i gruppe F. Portugal har på tredjepladsen også otte point. Nummer tre kvalificerer sig ikke til VM i Brasilien, mens nummer to må nøjes med en mulighed for playoff-kampe.

Rusland fører gruppen med 12 point efter fire kampe og er lige nu favorit til at gå direkte videre til VM.

Rusland skulle efter planen have mødt Nordirland på udebane fredag aften, men kampen på Windsor Park i Belfast er blevet udsat til lørdag på grund af massivt snefald.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.