Fodbold

Real Madrid-spillere begræder Özils skifte

Sergio Ramos og Alvaro Arbeloa er overraskede over, at Mesut Özil er skiftet fra Real Madrid til Arsenal

Mesut Özil bliver savnet af sine tidligere holdkammerater i Real Madrid. Foto: Scanpix

Mesut Özil bliver savnet af sine tidligere holdkammerater i Real Madrid. Foto: Scanpix

MADRID:Real Madrid-stjernen Sergio Ramos er ærgerlig over, at den tyske midtbanespiller Mesut Özil mandag skiftede fra den spanske storklub til Arsenal.

- Mesut er en anderledes spiller. Hvis det var op til mig, ville han være en af de sidste spillere til at smutte. Men han og klubben har taget en beslutning, og jeg kan kun ønske ham det bedste.

- Jeg ønsker ham virkelig det bedste. Han er en unik spiller, og det er en skam. Dette er personlige ting, og han besluttede at skifte. Alle beslutter, hvad der er bedst, og han må gøre, hvad han vil, siger Ramos ifølge Sky Sports.

Ramos’ forsvarskollega i Real Madrid Alvaro Arbeloa er enig.

- Jeg er lidt overrasket. Det er en skam, og det er et stort tab for vores omklædningsrum, rent sportsligt og på et personligt plan også.

- Han sagde farvel til os søndag, men jeg troede, at han jokede. Han er meget anderledes. Der er ikke en spiller som ham i verden. Han kan gøre en forskel på banen, siger Arbeloa.

Özil har selv udtalt, at den nytiltrådte Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er skyld i skiftet:

- Jeg var sikker på, at jeg ville blive i Real Madrid. Men så gik det op for mig, at jeg ikke havde tilliden fra træneren eller ledelsen alligevel.

- Jeg er en spiller, som har brug for tillid, og jeg så, at den ville jeg få i Arsenal, og det er derfor, at jeg skiftede, forklarede den 24-årige midtbanespiller til det tyske fodboldforbunds hjemmeside..

Handlen kostede Arsenal 42,5 millioner pund - svarende til 375 millioner kroner. Det er ny transferrekord for London-klubben./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst