Real Madrid-træner nedtoner Ronaldo-skade

Cristiano Ronaldo udgik onsdag med en skade, men den skulle ikke være alvorlig, mener Real Madrids træner.

8. maj 2014 11:41

Real Madrids spanske mesterskabsdrømme led formentlig det afgørende knæk onsdag aften. Kongeklubben behøvede en sejr for at følge Atlético Madrid og Barcelona i toppen, men skuffede med 1-1 ude mod Valladolid.

Allerede i begyndelsen af kampen blev holdet svækket, da verdens bedste fodboldspiller anno 2013, Cristiano Ronaldo, måtte udgå med en skade efter ni minutter.

Straks begyndte spekulationerne om, hvorvidt Ronaldo når at blive spilleklar til Champions League-finalen mod Atlético Madrid 24. maj i Lissabon.

Men Reals træner, Carlo Ancelotti, frygter ikke umiddelbart scenariet at skulle se bort fra Cristiano Ronaldo i årets største kamp.

- Jeg tror ikke, at Cristianos problemer er noget særligt, siger Ancelotti, der også måtte se andre profiler døje med skavanker.

- Pepe sluttede heller ikke kampen i god stand, og vi må se med De Maria, selv om det heller ikke skulle være alvorligt. Vi må se med dem alle sammen de næste dage.

Det var en udligning bare fem minutter før tid, der med al sandsynlighed sendte Real Madrid ud af mesterskabskampen.

- Jeg synes, at vi spillede godt, men det blev sværere i slutningen, hvor vi mistede kontrollen. Men jeg mener ikke, at spillernes attitude fejlede noget, siger træneren.

Han skal nu håbe på mirakler i de sidste spillerunder. Med to runder tilbage ligger Real fire point efter topholdet Atlético Madrid.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...