Real-præsident kritiserer uerfaren United-ledelse

Ed Woodward og Manchester Uniteds ledelse mangler erfaring i de store spillerhandler, mener Real Madrid.

Mangel på erfaring i transfer-situationer snarere end ond vilje var årsagen til, at Manchester Uniteds salg af målmanden David De Gea til Real Madrid gik i vasken.

Sådan lyder det i hvert fald fra Real Madrid-præsident Florentino Perez, der fortsat holder United-ledelsen med vicedirektør Ed Woodward i spidsen ansvarlig for det, der har udviklet sig til lidt af en farce.

- Jeg vil ikke skyde skylden på nogen, men vi forstår ikke, hvordan det kunne tage otte timer at få papirerne i orden, siger Perez ifølge nyhedsbureauet AFP til radiostationen Cadena Ser.

- Jeg tror ikke, at det var ond vilje, de mangler bare erfaring. Det samme skete i sagen med Fabio Coentrao, lyder det fra Perez, der henviser til Uniteds kiksede forsøg på at overtage den portugisiske back for to år siden.

Alt var lagt til rette for, at De Gea tidligere på ugen ville skifte til den spanske hovedstadsklub, som i stedet skulle sende Keylor Navas den anden vej.

Men noget gik galt i processen, og handlen gik ikke i orden, før transfervinduet var lukket sent mandag aften.

- Han er meget ærgerlig over det, for han har virkelig lyst til at komme her, siger Perez om David De Gea.

Om Real Madrid vil afgive et nyt på den spanske landsholdskeeper i januars transfervindue, er endnu uklart.

- Jeg er ikke nogen idé om, hvad der kommer til at ske nu. Det er for tidligt at tale om det, lyder det fra Real Madrid-præsidenten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.