Real sender United ud efter kontroversiel udvisning

Et rødt kort til Nani vendte op og ned på CL-opgøret mellem Manchester United og Real Madrid

Luka Modric udlignede for Real Madrid i udekampen i Manchester. Foto: Scanpix

Luka Modric udlignede for Real Madrid i udekampen i Manchester. Foto: Scanpix

MANCHESTER:Manchester United så langt hen ad vejen ud til at være på vej mod Champions League-kvartfinalen, men to mål af Real Madrids Luka Modric og Cristiano Ronaldo i anden halvleg sendte i stedet Premier Leagues førerhold ud i mørket.

2-1-sejren til gæsterne betyder, at Real Madrid sammenlagt vinder 3-2 i ottendedelsfinalernes dynamitopgør efter 1-1 i den første kamp i Madrid.

Et hårdt slag for Manchester United, der i kraft af Sergio Ramos’ selvmål i begyndelsen af anden halvleg ellers var på vinderkurs.

Men så traf dommer Cüneyt Cakir en afgørende beslutning, da hjemmeholdets Nani i kamp om en høj bold sendte en støvle i brystet på Madrid-spilleren Arbeloa.

Selv om det så uforsætligt ud, valgte tyrkeren at vise portugiseren ud for forseelsen, og det satte madrilenerne i gang.

Indskiftede Luka Modric udlignede først med et fremragende langskud fra kanten af feltet, og lidt senere var det altså Cristiano Ronaldo, der i sin første optræden på Old Trafford siden skiftet Madrid i 2009, der leverede dødsstødet.

United-manager Alex Ferguson sendte Wayne Rooney på banen, efter at skotten noget overraskende valgte at holde den engelske stjerneangriber ude af startopstillingen.

Men med en mand i undertal lykkedes det aldrig United at få scoret yderligere på Real-målmand Diego López, selv om chancerne faktisk var der.

Dermed fik Ryan Giggs et noget trist 1000-kamps jubilæum som professionel fodboldspiller.

Den 39-årige waliser, der lige har forlænget med yderligere en sæson, må sammen med holdkammeraterne i stedet fokusere på de to tilbageværende trofæer, der er i spil - Premier League-pokalen og FA Cuppen.

For Real Madrids vedkommende - og frem for alt den pressede træner José Mourinho - ser tilværelsen anderledes lys ud.

Efter to sejre over Barcelona inden for en uge er holdet nu også blandt de otte bedste i Europas fornemste klubturnering, og dermed kan det vise sig alligevel at ende med at blive en godkendt sæson for kongeklubben./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.