Real støtter Benzema i sexsag: Han er en god kammerat

Karim Benzema får støtte fra Real Madrid midt i undersøgelserne om pengeafpresning af en landsholdskollega

Arkivfoto: Philippe Huguen,  AFP Photo

Arkivfoto: Philippe Huguen, AFP Photo

FODBOLD:Real Madrid bakker op om klubbens franske angriber, Karim Benzema, der i øjeblikket undersøges for pengeafpresning af en landsholdskollega.

27-årige Benzema blev torsdag løsladt af den franske anklager i den alvorlige sag, hvor fodboldstjernen er under mistanke for at have afpresset Lyon-spilleren Mathieu Valbuena for penge.

Landsholdskollegaen Valbuena skulle ifølge AFP optræde i en tv-optagelse med seksuelt indhold.

Efter løsladelsen i Frankrig ankom Benzema senere på torsdagen til den spanske hovedstad, hvor der blev afholdt et møde med Real Madrids øverste top.

- Real Madrids præsident, Florentino Perez, havde et møde med spilleren, og han gav ham sin fulde støtte.

Tror på hans uskyld

- Han (Perez, red.) udtrykte, at han tror på, at spilleren har handlet i god tro, og at han er helt uskyldig, skriver Real Madrid i en meddelelse.

- Klubben sætter pris på og anerkender det professionelle engagement, kammeratskabet med de øvrige spillere og den upåklagelige attitude, som han (Benzema, red.) har vist som en vigtig del af førsteholdet gennem mere end seks sæsoner i Real Madrid, lyder det videre.

En kilde tæt på den franske anklager oplyser til AFP, at Benzema har indrømmet, at han har henvendt sig til Mathieu Valbuena angående tv-optagelsen med seksuelt indhold.

Real Madrid-angriberens advokat oplyser til gengæld, at hans klient er helt uskyldig og ”intet har indrømmet”.

Benzema er sigtet for medvirkning til pengeafpresning samt planer om at begå kriminalitet, oplyser den franske anklager.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.