Realkredit Danmark henter ny topchef fra Nordea Kredit

Kamilla Skytte skal til næste år afløse Carsten Nøddebo, der ønsker at forlade Realkredit Danmark.

KØBENHAVN:Næste år får et af landets største realkreditselskaber ny topchef.

Administrerende direktør i Realkredit Danmark Carsten Nøddebo ønsker nemlig at fratræde sin stilling i løbet af 2022. Han vil blive afløst af Kamilla Skytte.

Det oplyser Realkredit Danmark i en meddelelse til fondsbørsen.

Kamilla Skytte kommer med en baggrund som administrerende direktør i Nordea Kredit, der er et af de andre store realkreditselskaber i Danmark.

Hun starter i Realkredit Danmark senest 1. februar 2022. Herefter vil hun efter en kort overgangsperiode afløse Carsten Nøddebo som selskabets topchef.

- Jeg ser frem til at være med i ledelsen og at stå i spidsen for Realkredit Danmark, som jeg har altid har haft stor respekt for, siger Kamilla Skytte.

- Realkredit Danmark bidrager til vigtige fornyelser i dansk realkredit, uden at man går på kompromis i forhold til at bevare et robust realkreditsystem.

48-årige Kamilla Skytte har ud over at være topchef i Nordea Kredit også haft en række andre stillinger i Nordea-koncernen.

Hun sidder også med i flere forskellige bestyrelser. Blandt andet er hun en del af bestyrelsen i Realkreditrådet, der er tæt forbundet til Finans Danmark.

Ifølge Carsten Nøddebo er det efter eget ønske, at han fratræder stillingen i Realkredit Danmark. Han er glad for, at det er lykkedes at finde en afløser.

- Realkredit Danmark er en fantastisk arbejdsplads med meget dedikerede og kompetente medarbejdere. Men efter 37 år i Realkredit Danmark har jeg besluttet, at tiden er inde til at prøve mig af på nye måder.

- Vi får mulighed for at gennemføre et generationsskifte på en god og velforberedt måde.

- Jeg er overbevist om, at Kamilla med hendes faglige kompetencer og stærke kundefokus vil være den helt rigtige til at stå i spidsen for Realkredit Danmark fremover, siger Carsten Nøddebo.

Realkredit Danmark og Nordea Kredit er sammen med Totalkredit og Jyske Realkredit de største realkreditselskaber i Danmark.

Selskaberne tilbyder realkreditlån - eller boliglån - til forskellige typer kunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden