Rebelsk sangerinde føler sig sund efter rehab

Sangerinden Ke$ha er vendt tilbage til friheden. Sundere end nogensinde før, mener hun selv.

8. marts 2014 13:53

For to måneder siden pakkede den kontroversielle popstjerne Ke$ha sine ting og checkede ind på en afvænningsklinik for at komme en slem spiseforstyrrelse til livs.

Nu er den 27-årige sangerinde vendt tilbage til friheden og LA, og skal man tro hende selv, er det i en både gladere og sundere version.

Da hun forleden ankom til lufthavnen i LA, havde hun farvet sit hår som en regnbue og iført sig en sweatshirt med skriften "I'm a survivor".

Det skriver E! Online.

Og den unge provokatør tøvede ikke med at fortælle sine mere end 3,5 millioner fans på Twitter, at hun er vendt hjem med fornyet energi.

- Jeg er glad for at være tilbage. Føler mig sund og arbejdet på tonsvis af ny musik. Jeg kan ikke takke mine fans nok for al den kærlighed og støtte, I har givet mig, skriver hun ifølge E! Online og fortsætter:

- Livet er smukt. Jeg er så velsignet at have jer alle. 

Ke$ha, der slog igennem med debutsinglen "Tik Tok" i 2009, valgte at indlægge sig selv i 30 dage kort efter nytår i. Halvvejs gennem forløbet måtte hun dog sande, at en måned i behandling ikke var nok til at læge sårene.

I februar valgte hun derfor at forlænge sit 30-dages ophold og udsætte sin forårsturné for at fokusere på helbredet.  

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...