Rebelsk skuespillerinde prøvede alle stoffer

Den unge skuespiller Rachel Bilson havde et par vilde teenageår. Hun eksperimenterede angiveligt med "alle stoffer og alt alkohol".

Det er ikke unormalt at prøve nogle grænser af, mens man er teenager. De fleste nøjes dog med at drikke sig fulde eller prøve kræfter med noget hash.

Men ikke den unge Hollywood-stjerne Rachel Bilson. Hun prøvede nemlig "alle stoffer og alt alkohol", dengang hun var yngre. Men det stoppede hun med, da hun fik en hovedrolle i tv-serien Orange County.

Det skriver Female First.

- Jeg voksede op i Los Angeles og lavede en hel masse vilde ting, da jeg var yngre. Jeg tog på natklubber og eksperimenterede med alle stoffer og alle former for alkohol. Men jeg mistede hurtigt lysten, så dengang jeg begyndte på Orange County, tænkte jeg bare: "Wow, jeg skal bare nyde det her", siger den 32-årige skuespillerinde til Health magazine.

Hun understreger også, at hendes forhold til Orange County-kollegaen Adam Brody gjorde, at hun mistede lysten til at feste vildt.

- Det hele blev lidt mere hjemligt. Vi hang bare ud med venner derhjemme i stedet for at feste ude i byen, siger den amerikanske stjerne.

Forholdet med Brody holdt kun i tre år, og i dag danner den mørkhårede skønhed par med Star Wars-skuespilleren Hayden Christensen.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.