Erfaren chef træder til i Rebild

Britta Bjerregaard Pørksen bliver ny chef for Center Plan, Byg og Vej

Britta Bjerregaard Pørksen - ny chef for Center Plan, Byg og Vej i Rebild Kommune. Privatfoto

Britta Bjerregaard Pørksen - ny chef for Center Plan, Byg og Vej i Rebild Kommune. Privatfoto

Rebild Kommune har ansat den 47-årige Britta Bjerregaard Pørksen som chef for Center Plan, Byg og Vej.

Hun kommer fra Skive Kommune og har i alt mere end 20 års erfaring med planlægning og byudvikling. De seneste syv år som leder.

Britta Bjerregaard Pørksen er oprindeligt uddannet arkitekt og med denne kreative baggrund kombineret med en struktureret og målrettet personlighed er hun klar til at løfte opgaven med fysisk planlægning, drift og udvikling:

- Rebild Kommune er landskendt for sin smukke natur, og beliggenheden er jo helt optimal i forhold til erhvervsudvikling og bosætning.

- Jeg er topmotiveret for at sætte retningen for denne udvikling og på den måde gøre den politiske vision for området til virkelighed.

- Jeg har tidligere startet og gennemført større udviklingsprojekter, og jeg glæder mig til, sammen med medarbejderne, at bidrage til såvel udvikling, som den løbende drift og service til kommunens borgere og virksomheder, udtaler Britta Bjerregaard Pørksen i en pressemeddelelse fra Rebild Kommune.

Direktør med ansvar for det tekniske område, Jytte Gad Lauridsen, ser også frem til samarbejdet:

- Med Britta Bjerregaard Pørksen har vi fundet en ambitiøs leder, der med sine strategiske evner og faglige indsigt forstår at omsætte tanker og ideer til virkelighed. Det er noget, hun i meget høj grad understøtter med sine menneskelige egenskaber og hendes evne til at motivere hver enkelt af sine medarbejdere.

- Jeg glæder mig meget til at få Britta med på lederholdet, og jeg er sikker på, at Rebild Kommune vil få stor gavn af hendes evner.

Britta Bjerregaard Pørksen tiltræder som chef for Center Plan, Byg og Vej 1. oktober.

Hun bor i Viborg sammen med sin kæreste og deres tre børn.

Hun træner gerne et par gange om ugen, men slapper også gerne af med en god bog i sofaen eller i sommerhuset ved vestkysten.

Sideløbende med det hele, læser hun en Master of Public Governance på Aalborg Universitet.

Stillingen som chef for Center Plan, Byg og Vej blev ledig, da Maibrit Lykkegaard søgte nye udfordringer lige før sommerferien efter at have haft jobbet siden december 2018.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.