Familieboliger på vej i Suldrup

Nørresundby Boligselskab har valgt totalentreprenør til byggeriet

Ole Jensen og Claus Søndberg
Omkring 1. april tages der officielt første spadestik til opførelse af de 10 almene familieboliger på hver 94 kvadratmeter på grunden på Veggerbyvej i Suldrup.
Boligselskab 20. februar 2018 08:09 - Opdateret 20. februar 2018 08:10

SULDRUP: For første gang nogensinde er Nørresundby Boligselskab på vej til at etablere en afdeling med almene boliger i Suldrup, helt præcist opførelse af 10 familieboliger sammenbygget to og to på Veggerbyvej 31b.

- Byrådet i Rebild Kommune har godkendt skema A vedrørende byggeriet allerede sidste sommer, og kort før jul var der licitation over byggeopgaven. Så nu afventer vi blot at skema B som planlagt bliver godkendt på byrådsmødet i marts samt at vi får byggetilladelsen af Rebild Kommune, fortæller Lars Emborg som direktør for Nørresundby Boligselskab.

Indflytning i sommeren 2019

Det er Rebild Arkitekterne i Støvring, der har tegnet de 10 ens familieboliger, der skal opføres som tæt lave boliger på hver 94 kvadratmeter.

Ved licitationen kort før jul afgav byggefirmaet Lars Pedersen & Søn A/S i Suldrup som totalentreprenør det laveste bud på byggeopgaven.

Alle 10 boliger skal ifølge direktør Lars Emborg opføres på samme tid på byggegrunden på Veggerbyvej 31b.

Første spadestik forventer han kan ske omkring 1. april samt at hele byggeriet vil stå klar til indflytning næste sommer, enten før eller efter sommerferien.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...