Frivilligpris uddelt i Rebild Kommune

Herluf S. Thomsen fra Støvring modtog prisen

Herluf Schleppegrell Thomsen fra Støvring har modtaget årets frivilligpris i Rebild Kommune og blev ønsket til lykke af borgmester Leon Sebbelin (RV). Privatfoto
Rebild 14. marts 2018 08:43

REBILD: Der var godt nok kun én vinder af årets frivilligpris i Rebild Kommune, Herluf Schleppegrell Thomsen fra Støvring.

Han har ydet en årelang indsats på ældreområdet som blandt andet kørestolsskubber, i arbejdet for demensramte og deres pårørende og som medlem af ældrerådet, hvor han var med til at sætte fokus på god mad til alle ældre.

Herluf Schleppegrell Thomsen fik overrakt blomster, et diplom og kommunens kunstgave af borgmester Leon Sebbelin (RV) på vegne af frivilligrådet.

Men der var faktisk blomster og stort bifald til alle de syv nominerede til prisen fra de 120 deltagere i årsmødet for de frivillige organisationer, som blev holdt forleden i Skørping Idrætscenters cafeteria.

De øvrige seks nominerede var Ellen Christine Vestergaard fra flygtningeområdet i Nørager, Nanna Kirkegaard fra naturtræningsgruppen i Støvring, Conni Chowaniak og Kristen Stagstrup fra blandt andet ældrearbejdet i Nørager, Bent Møller Eriksen fra Bælum for gåturene i det fri og Karen Margrethe Adamsen fra arbejdet for børn og seniorer i Veggerby.

Frivilligrådets formand, Hans Rønnau, berettede om frivilligrådets arbejde i det forløbne år.

Det nye frivilligråd, der blev valgt på årsmødet, består af Gert Jensen, Frank Pedersen, Lis Pedersen, Knud Christensen og af de genvalgte medlemmer Hans Rønnau, Mona Høegh og Pia Marianne Christensen. Suppleanter blev René Aubertin og Arne Jensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...