Hagens Fjedre prises som Rebilds mest innovative virksomhed

Fjederleverandør går nu videre til regional TagFat-finale

Fra prisuddelingen tirsdag eftermiddag er det fra venstre Lars Hedegaard, Region Nordjylland, Marianne Westergaard, formand for Rebilds Erhvervsudviklingsråd) borgmester Leon Sebbelin (RV) og Henrik Hagens, administrerende direktør i Hagens Fjedre. Foto: Torben Hansen
Erhverv 13. februar 2018 18:19 - Opdateret 14. februar 2018 08:00

REBILD: Den globale leverandør af fjedre, Hagens Fjedre, modtog tirsdag eftermiddag prisen for at være den mest innovative virksomhed i Rebild Kommune ved en lille højtidelighed i virksomhedens hovedkontor i Støvring.

Dermed er Hagens Fjedre Rebild Kommunes kandidat til TagFat-prisen.

TagFat er en regional innovationskonkurrence arrangeret af Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer, og det er fjerde gang, at prisen uddeles. I år har der været særligt fokus på Industri 4.0, oplyser Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

- I dette års udgave har vi stillet skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service. Alle deltagere har fået lavet en såkaldt innovationsrapport med det formål at få vurderet deres teknologiske afsæt. I alt har 74 virksomheder, på tværs af hele Region Nordjylland, fået lavet denne innovationsrapport, fortæller Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

I Rebild Kommune har det lokale erhvervskontor, Business Rebild, været med i hele udvælgelsesprocessen samt gennemgang af innovationsrapporterne for at finde frem til vinderen i Rebild Kommune.

- I alt otte virksomheder fra Rebild Kommune har været med i konkurrencen; Commotive, ATNU, CykelGear, Mekoprint, Necas, PARKPARK og Sky-Watch, og det har været interessant at være med til at vurdere deres teknologiske afsæt via rapporterne. Feltet har været skarpt, fordi de alle har bidraget med noget helt unikt inden for hver deres branche, men der var enighed, da vi skulle finde en vinder, siger Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef hos Business Rebild.

- Betydningen af at modtage TagFat-prisen er meget stor. Vi har gode kunder og dygtige medarbejdere, som er årsagen til, at vi kan vokse både på omsætningen og indtjeningen. Det er kun muligt med effektiv og smart produktion, samt god dialog med og service til vore kunder, siger Henrik Hagens, administrerende direktør for Hagens Fjedre.

Regionsvinderen kåres til en gallamiddag 24. maj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...