John Birk er stadig derude!

I de seneste John Birk-videoer tager friluftsmanden nye udfordringer op, flytter på hotel og prøver kræfter med madlavning i et indendørs køkken

John Birk i sit rette element som lystfisker i naturen. I de nyeste John Birk-videoer giver han sig også i kast med mere uvante udfordringer, såsom at overnatte på hotel og lave mad i et indendørs køkken. PR-foto

John Birk i sit rette element som lystfisker i naturen. I de nyeste John Birk-videoer giver han sig også i kast med mere uvante udfordringer, såsom at overnatte på hotel og lave mad i et indendørs køkken. PR-foto

Tilbage i sommeren 2020 lancerede RebildPorten en personlighed, som skulle tiltrække besøgende til området i Rebild, Rebild National Park, Rebild Bakker og Rold Skov.

John Birk hedder karakteren - og han er ranger, der lever i, med og af naturen.

Sidste år blev det til i alt otte film med karakteren, og nu er John Birk tilbage med nye film og nye skæve og skøre udfordringer.

Siden RebildPorten i fjor skød kampagnen ”Back To Rebild” i gang på Facebook og Instagram er interessen for John Birk vokset støt.

John Birk-videoerne er på Facebook nået ud til flere tusinde, som deler, liker og kommenterer, og “John Birk for president” og “Jag ælsker John Birk...Deet jo heelt manific, - maan får viirkli’ lyst til aatt prøøvvv sel’...” er bare nogle af de reaktioner, John har fået.

Jane Pilgaard, teamkoordinator i RebildPorten, er positiv over den store interesse.

- Vi har flere gæster, som sætter sig i vores formidlingsrum i RebildPorten og ser alle filmene fra ende til anden, alle med et godt grin.

- Dertil kommer, at de kommentarer, der skrives på Facebook til John Birk, viser, at overvejende mænd spejler sig i John Birk.

- Han vækker en glad og forventningsfuld følelse, og at han inspirerer dem til sjove og skæve eventyr.

- De vil gerne være i John Birks selskab og tage med ham på eventyr i Rebild og Rold Skov, noterer Jane Pilgaard.

I en af de nyeste John Birk-videoer kan friluftsmanden opleves i uvante omgivelser, da han bliver inviteret indenfor til en wild night på hotelværelse og til cooking i køkkenet med kokken Alexander.

Det med indendørs hotelværelse med fjernsyn, badekar og en blød seng er ikke just naturligt for en ranger som John

“Jeg vil ikke sige, jeg er bange, for jeg har aldrig været bange før, men jeg er da en lille smule spændt, det kan jeg da mærke i mine ben”, indrømmer John Birk i den nye film, som også allerede er blevet lidt af et hit på Facebook.

Lige så uvant er det for John at prøve kræfter med madlavning i et indendørs køkken, men selv om John Birk til sidst må erkende, at Alexanders ret ikke smager af bål og dufter af skov, så er den alligevel så lækker, at rangeren lige er nødt til at tage en portion med hjem til senere.

Alle filmene om og med John Birk kan nu i øvrigt findes som en samlet pakke på RebildPortens hjemmeside og YouTube kanal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden