Kamp om at få plads i SF-bestyrelse

Ikke færre end hvert tredje lokale partimedlem deltog i digital generalforsamling

Byrådsmedlem Lars Hørsmann - glæder sig over, at han nu som byrådsmedlem har en stærk partiorganisation i ryggen. Arkivfoto

Byrådsmedlem Lars Hørsmann - glæder sig over, at han nu som byrådsmedlem har en stærk partiorganisation i ryggen. Arkivfoto

Årets generalforsamling i SF Rebild blev i mere end én forstand lidt usædvanlig.

Ikke bare måtte generalforsamlingen afvikles digitalt. Den udviklede sig også lettere dramatisk, da hele fem kandidater ønskede at stille op til de tre ledige bestyrelsesposter.

Oven i købet måtte der to afstemninger til, da tre af de opstillede opnåede præcis lige mange stemmer i første runde, men til sidst lykkedes det dog at få sammensat en bestyrelse med følgende udseende:

Nicolai Abildgaard, formand, Torben Færk, Anette Bruun, Jens Munk, kasserer, Morten Kamstrup, Henrik Johansen og Lars Hvilsted.

- Vi var selvfølgelig noget spændte på det digitale setup, men det gik forholdsvis smertefrit, og hele 33 procent af vores medlemmer havde takket ja til at deltage i den digitale generalforsamling.

- Det vidner om en stærk, stærk partiforening - og det lover godt for den forestående valgkamp, vurderer formand Nicolai Abildgaard

I sin årsberetning glædede Nicolai Abildgaard sig ikke mindst over, at SF nu igen er repræsenteret i byrådet i Rebild efter opløsningen af Den Sociale Fællesliste.

Lars Hørsmann valgte efter opløsningen at melde sig ind hos SF.

- Og det er vigtigt, at den sociale ansvarlighed også har et talerør i kommunen.

- Det vil vi naturligvis gerne udbygge, når vælgerne skal stemme til november, erklærer den lokale SF-formand.

Byrådsmedlem Lars Hørsman glæder sig til gengæld over den store interesse for partiarbejdet, som bl. a. kampvalget til SF-bestyrelsen var udtryk for.

- Det glæder mig, at så mange gerne vil ind og gøre en forskel.

- Som byrådsmedlem sætter jeg pris på, at vi har en stærk organisation til at støtte op om det poliske arbejde i byrådet, siger han.

SF Rebild har allerede en kandidatliste klar til efterårets kommunalvalg, men hvem der bliver spidskandidat afgøres på et kommende medlemsmøde.

Den nyvalgte bestyrelse skal nu tage stilling til, om det skal foregå på vanlig vis med fysisk fremmøde - eller om også dette valg skal afvikles digitalt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden