Kvinde fundet død i hus - mand fremstilles i grundlovsforhør

56-årig kvinde fundet død i Blenstrup søndag morgen - 62-årig mand anholdt

Her i huset i Blenstrup blev den 56-årige kvinde fundet død søndag morgen. En 62-årig mand er anholdt og sigtes for drab på kvinden. Foto: Jan H. Pedersen

Her i huset i Blenstrup blev den 56-årige kvinde fundet død søndag morgen. En 62-årig mand er anholdt og sigtes for drab på kvinden. Foto: Jan H. Pedersen

BLENSTRUP:En 56-årig kvinde blev søndag morgen kl. 07.09 fundet død i et hus på Vandværksvej ved Blenstrup øst for Skørping, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet betragter dødsfaldet som mistænkeligt, og en 62-årig mandlig beboer i huset er anholdt og sigtes for at have dræbt kvinden.

Han vil mandag morgen blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet, oplyser vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

icon

Vi er ikke 100 procent sikre på, at det er et drab. Men dødsfaldet er så mistænkeligt, at vi har valgt at anholde manden

Frank Olsen

Retslæger og politiets teknikere har undersøgt huset og liget, og deres foreløbige undersøgelser bekræfter, at der er "mistænkelige omstændigheder" ved dødsfaldet. Hvad det er for omstændigheder, vil politiet ikke uddybe på nuværende tidspunkt.

- Vi er ikke 100 procent sikre på, at det er et drab. Men dødsfaldet er så mistænkeligt, at vi har valgt at anholde manden. Vi afventer obduktionen af liget mandag for at få fastslået den endelige dødsårsag - om det her ér et drab eller en ulykke, siger Frank Olsen.

Udelukker ikke ulykke

- Vi kan ikke udelukke, at det er en ulykke, men der er nogle omstændigheder, der taler for, at der godt kan være sket en forbrydelse. Det er dét, vi er i gang med at undersøge, forklarer vicepolitiinspektøren.

Han kan ikke oplyse, hvordan den 62-årige mand forholder sig til sigtelsen for drab.

Politiet ventes at kræve lukkede døre ved grundlovsforhøret mandag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.