Ny "røver" ved roret i Rebild

Mikkel Schnoor Nielsen overtager Røverstuen

Mikkel Schnoor Nielsen - ny indehaver af Røverstuen i Rebild. Arkivfoto
Rebild 16. april 2018 14:16 - Opdateret 16. april 2018 14:32

REBILD: Efter hvad de selv betegner som "fem fantastiske år på Røverstuen" i Rebild har Bente Erreboe og Morten Rasmussen valgt at sælge deres forretning til et andet kendt ansigt i det himmerlandske restaurationsmiljø, nemlig Hobro Idrætscenters nuværende forpagter, Mikkel Schnoor Nielsen.

Overtagelsen finder sted pr. 1. juli.

42-årige Mikkel Schnoor Nielsen er uddannet kok og har siden 2003 været selvstændig, først på Restaurant Pax i Kerteminde og derefter i Restaurant Skoven i Hobro. De seneste 11 år har han drevet Cafeen i Hobro Idrætscenter - og i størstedelen af perioden også Restaurant Bramslev Bakker.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at overtage Restaurant Røverstuen. Det er en fantastisk dejlig forretning, som jeg kan se rigtig meget potentiale i. Lokalerne er fantastiske, rustikke og enormt hyggelige, og ikke mindst er brandet bygget på fortællingen om Røverne i Rold, en helt unik fortælling som vi sagtens kan bygge videre på i årerne, der kommer, siger Mikkel Schnoor Nielsen.

Røverstuen drives i dag som en traditionel restaurant med både a la carte servering og selskaber.

Mikkel Schnoor Nielsen vil bygge videre på den positive udvikling, som Røverstuen er inde i, ved at fokusere på det gamle slogan: Dansk mad, jysk lune".

- På Røverstuen finder du ikke små fine tallerkner med lidt grønt hist og pist. Det er vigtigt for os, at vores gæster er mætte og glade når de forlader os, men samtidig kommer vi til at arbejde meget med præsentationen af vores mad, bebuder den nye indehaver.

Røverstuen har plads til knap 400 gæster fordelt på fire forskellige lokaler, og Mikkel Schnoor Nielsen overtager selvfølgelig alle de aftaler, der i forvejen er indgået med gæster om selskaber o.l.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...