Se billederne: Nøragers julemand gennem 45 år blev vækket

I 45 år er Poul Keldahl Knudsen blevet vækket fra tømmerhandlens loft af små og store i Nørager. Søndag gik det løs igen

Line Lykkegaard Skou
- Det er jo en dejlig opgave at se og tale med alle de glade børn. Nogle af børnene fra de første år kommer jo med deres børnebørn nu, griner Poul Keldahl Knudsen, julemand i Nørager gennem 45 år.
Nørager 10. december 2017 18:04

NØRAGER: I 45 år har Poul Keldahl Knudsen trukket i julemandskostumet og kørt fra hjemmet i Aalestrup til Nørager. Og i lige så mange år har børn og voksne i byen vækket ham fra tømmerhandlens loft.

Søndag var ingen undtagelse. For selvom den trofaste julemand runder de 80 år mandag, var der ikke tid til fødselsdagsfejring - Poul Keldahl Knudsen vil for alt i verden ikke gå glip af at fejre julemåneden med borgerne i Nørager.

Søndag eftermiddag blev han således -traditionen tro- vækket fra sin rævesøvn på loftet af børn og voksne, der også sang fødselsdagssang for jubilaren, inden han kørte Nørager rundt i hestevogn og hilste på plejehjemmets beboere, Dagen sluttede med dans om juletræet og uddeling af slikposer på byens torv, hvor fødselaren havde sørget for kage til alle - sponseret af den lokale bager.

- Jeg kan slet ikke forstå, der er gået så mange år. Men det er vel egentlig ikke så mærkeligt, for det er jo en dejlig opgave at se og tale med alle de glade børn. Nogle af børnene fra de første år kommer jo med deres børnebørn nu, griner Poul Keldahl Knudsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...