Uheld på motorvej E45: Kvinde på motorcykel kørte galt med 9-årig dreng bagpå

Derfor var motorvejen helt lukket for trafik i sydgående retning ved Støvring i omkring en halv times tid, og det gav en del kø

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

STØVRING:En 38-årig kvinde på motorcykel med sin 9-årige dreng bagpå kørte galt på motorvej E45 ved Støvring tirsdag eftermiddag kl. 14.42.

- Der var lidt kødannelse på stedet, og kvinden på motorcyklen nåede ikke at bremse helt op og kørte derfor op bagi en forankørende bil, fortæller vagtchef Torben Larsen fra Nordjyllands Politi.

Både moren og den 9-årige dreng blev kørt med ambulance til tjek på Aalborg Universitetshospital, men de skulle ifølge vagtchefen været sluppet fra uheldet uden alvorlige skader.

Motorvejen var helt spærret på strækningen mellem afkørsel 30 Støvring N og afkørsel 31 Støvring S i sydgående retning i omkring en halv times tid, og det skabte naturligvis lang trafikkø. Selv om oprydningen var afsluttet omkring kl. 15.30 var der stadig kø i omkring 45 minutter.

Ifølge Vejdirektoratet var der en overgang en forlænget rejsetid på hele 25 minutter, og de trafikale problemer startede helt oppe ved afkørsel 29 Svenstrup.

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.