Rebild

RebildPorten åbnes 1. juni

Efter ni måneders byggerod mellem Rebildhus og Spillemandsmuseet er resultatet klar til indvielse.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Indvendigt mangler kun de sidste finpudsninger af interiør og udstyr. Arkivfoto: Michael Bygballe

REBILD:Borgmester Anny Winther (V) holder den officielle åbningstale, når RebildPorten lørdag 1. juni slår dørene for offentligheden for første gang.

Alle er mere end velkomne.

Ni måneders byggerod mellem Rebildhus og Spillemandsmuseet er afløst er en meget karakteristisk bygning, som i mange år fremover skal være med til at hjælpe turister og besøgende i Rebild Bakker med at få øje på områdets mange muligheder og historier.

”Rebild Porten skal fungere som en slags entré til det unikke naturområde i Rold Skov og Rebild Bakker. Udstillingen i bygningen og forskellige spændende digitale muligheder, skal inspirere de besøgende til oplevelser i bakkerne, skoven og til de øvrige attraktioner og aktiviteter i området,” som beskrivelsen lyder i kommunens invitation til arrangementet, der begynder klokken 13 med lurblæsning ved Per Iversen fulgt af borgmesterens tale og ditto af projektleder Eske møller

Herefter kan gæsterne fornøje sig med rundvisning, hestevognsture, natur- og motionsaktiviteter for børn og voksne, guidede vandreture, sang og musik eller måske blive overfaldet af Røverne fra Rold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.