Red barnet mangler indsamlere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:På søndag holder Red Barnet landsindsamling.

Temaet for indsamlingen er ”Børn i katastrofer”. Pengene fra går blandt andet til at forebygge katastrofesituationer ved at styrke børns viden om, hvad de skal gøre, når en katastrofe rammer.

men organisationen mangler indsamlere.

Maj-Britt Rosenfeldt og Bente Løhde er blandt dem, der har meldt sig.

Maj-Britt og Bente er veninder gennem mange år, og har gået den samme rute de sidste tre år.

Maj-Britt arbejder til dagligt med marketing og billetsalg i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Hun har to piger på henholdsvis 17 og 15 år. Bente arbejder som bankrådgiver i Sparekassen Vendsyssel i Vrå. Hendes børn er 15 og 11 år.

- Jeg vil gerne bidrage til børn, der er udsat på en helt anden måde end mine børn, fortæller Maj-Britt og fortsætter:

- Vi har deltaget i Landsindsamlingen i de sidste tre år, så nu er det en tradition. Så vi bliver altid modtaget med et smil. Maj-Britts børn har også deltaget ved tidligere Landsindsamlinger.

Bente fortsætter: - Ja, vi har efterhånden samlet en del penge ind, som er gået til at hjælpe børn i skole i blandt andet Sierra Leone. Det er en nem og overskuelig måde at bidrage på. Og så får vi et par hyggelige timer sammen og god motion.

Stine Suhr og Magnus Mølgaard Christensen og har også meldt sig. Stine og Magnus er gymnasieelever på Frederikshavn Gymnasium på den musiske linje. Stine spiller bas og Magnus spiller trommer. Magnus har spillet trommer, siden han var 10 år gammel. Når Magnus ikke går i skole, laver han sin egen musik i bandet Femo – et nyt up-coming band med udspring i musikskolen. Der er flere fra bandet, der deltager i Landsindsamlingen og har gjort det i flere år.

Det er første gang, at Stine skal være med til Landsindsamlingen, mens Magnus har deltaget 5 gange.

- Det er hyggeligt, siger Magnus.

- Og så glæder jeg mig til at gå sammen med Stine.

Mangler indsamlere

- Selv om vi hvert år har en del indsamlere, så er der rigtig mange ruter i Frederikshavn, der ikke er besat, fortæller Karin Jensen, der er koordinator for Red Barnet.

- Det er ærgerligt, for vi ved, at mange mennesker gerne vil bakke op om børnene. I gennemsnit indsamles der 1000 kr. på hver rute, og det beløb kan sende to børn i skole i Sierra Leone. Derfor håber vi, at vi kan få frederikshavnere med ud at samle ind i et par timer. Så tag din veninde, mor eller far, svigermor, mand eller børn med ud på en rute – det er hyggeligt, og det tager kun 2-3 timer, slutter Karin.

Udlevering af bøtter foregår i Red Barnets butik i Danmarksgade 32b og på Sæby Turistkontor mellem kl. 10 og 11.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden