Red Barnet mangler indsamlere

Savner også en lokal koordinator i Aabybro

Red Barnet har brug for alle de indsamlere, vi kan få. Foto: Red Barnet/ Louise Dyring Nielsen.

Red Barnet har brug for alle de indsamlere, vi kan få. Foto: Red Barnet/ Louise Dyring Nielsen.

AABYBRO:Der er flere end syv millioner børnearbejdere i Bangladesh, og mere end en million af dem er tvunget til direkte farligt arbejde. Det er både opslidende og sundhedsskadeligt og forhindrer i mange tilfælde børnene i at passe deres skolegang. Dermed bliver de frataget muligheden for at skabe sig en ordentlig fremtid væk fra de farlige arbejdspladser.

De er de børn, borgene i Aabybro og omegn kan hjælpe, når Red Barnet samler ind til blandt andre børnearbejderne i Bangladesh søndag 2. september 2012.
- Vi har ingen lokal koordinator i Aabybro-området. Foreløbig har tre indsamlere meldt sig, og skal meget gerne op på minimum 22 for at dække området, fortæller Marie Fensmark fra Red Barnet.
- Sidste år var 10 indsamlere på gaden og deres indsats gav 3932 kroner. Disse penge var vi selvfølgelig meget glade for. Men vi ville meget gerne have endnu flere indsamlere og flere penge i år.
Meld dig som indsamler til Red Barnets landsindsamling på redbarnet.dk, sms INDSAMLER til 1277 eller ring på 80 24 25 26.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.