Red Bull-boss: Vi appellerer diskvalifikationen

Christian Horner mener, at holdet har en stærk appelsag, efter at Daniel Ricciardo er blevet diskvalificeret.

Red Bull vil appellere diskvalifikationen af Daniel Ricciardo ved årets første Formel 1-grandprix i Melbourne.

Dommerpanelet har frataget australieren løbets andenplads og givet den til Kevin Magnussen, da Ricciardo ikke har overholdt det nye reglement med en øvre grænse for brug af brændstof.

Red Bull-chef Christian Horner er slet ikke tilfreds med diskvalifikationen og oplyser til flere medier, blandt andre Ritzau, at den vil blive appelleret.

- Jeg er ekstremt skuffet og meget overrasket, og vi vil selvfølgelig appellere sagen, siger han foran Red Bulls garage i Melbourne.

- Forhåbentlig vil det stå meget klart, at bilen fuldt ud har efterlevet reglerne, og at vi har efterkommet de tekniske krav, tilføjer han.

Kørerne skal i denne sæson holde sig under en grænse på 100 kilo brændstof per løb, men den regel har Red Bull tilsyneladende ikke overholdt.

Men Christian Horner mener, at holdet har en stærk appelsag.

- Vi ville ikke appellere, hvis vi ikke var meget sikre på, at vi havde en sag, vi kunne forsvare, siger Red Bull-bossen.

- Det er skuffende, at det her er sket. Og det er bestemt ikke Daniels skyld på nogen måde. Jeg tror ikke, det er holdets skyld. Jeg mener, at vi har fulgt reglerne, tilføjer han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.