Red Hot Chili Peppers synger for Dalai Lama

Det populære rockband vil deltage i en begivenhed, der har til formål at hjælpe til at redde miljøet.

Red Hot Chili Peppers synger for Dalai Lama

The Red Hot Chili Peppers skal synge, spille og give den gas foran selveste Dalai Lama, når bandet i næste måned optræder ved et velgørenhedsarrangement i Oregon i USA.

Arrangementet med sloganet "Red planeten" sigter mod at øge bevidstheden omkring miljøet, hvordan vi passer på det, og hvordan vi bevarer det i fremtiden.

Arrangørerne er Dalai Lamas miljøråd, og på rådets hjemmeside skriver det:

- Det er hensigten med det musiske element i denne begivenhed, at det skal være en opvisning i glæde og fest og en inspiration for kommende generationer til at pleje og passe godt på vores planet:

- The Red Hot Chili Peppers har været store støtter af den tibetanske sag, hans hellighed Dalai Lama og nødvendigheden af at arbejde for at beskytte og bevare vores miljø.

I sidste weekend leverede bandet en overbevisende koncert på Coachella-festivalen i Palm Springs i USA, så forventningerne til rockdrengene fra Californien er med al sandsynlighed ikke små.

The Red Hot Chili Peppers, der kan fejre deres 30 års jubilæum i år, står bag hit som "Under The Bridge", "Dani California", "Snow (Hey Oh)" og mange flere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.