Redningsmanden Schwartz: Jeg skal bidrage med mål

Ronnie Schwartz var med to scoringer med til at sikre Brøndby 3-3 på sin tidligere hjemmebane i Randers.

I tillægstiden blev Ronnie Schwartz redningsmand for Brøndby, da han med sit andet mål sikrede Brøndby det ene point i udekampen mod Randers FC i en kamp, der endte 3-3.

Den hjemvendte angriber startede kampen på bænken, men efter en times spil blev Ronnie Schwartz sendt på banen, og på sin første berøring gjorde han det onde ved sin tidligere arbejdsgiver.

- Det var dejligt at komme i gang og få lukket op for målkontoen hurtigt. Det var det, jeg kom hjem for at bidrage med, og jeg håber bare, at jeg kan fortsætte, siger Ronnie Schwartz.

Brøndby-træner, Thomas Frank, var naturligvis glad for sin nye angriber, der inden sæsonen blev hentet i fransk fodbold.

- Den første mål er imponerende sat ind, og jeg kan godt forstå, at man kalder ham plaffeministeren. Han viser karakter, og vi har manglet mål i truppen, men det får vi med ham her, siger Thomas Frank.

Kampen i Randers fik seks mål efter pausen. To af dem var signeret af Ronnie Schwartz, der tidligere har været topscorer i Randers.

Efter det andet mål tyssede den nuværende Brøndby-spiller på sit tidligere hjemmepublikum, men efter kampen var han ikke meget for at snakke om forholdet til sin tidligere klub.

- Jeg tog det som en kamp som alle andre, men det er klart, at der er mange følelser indblandet, da jeg kender mange af spillerne herude, siger Ronnie Schwartz.

- Det vigtigste i dag er, at vi viser, at vi er et godt hold. Vi spiller godt, vi kæmper sindssygt godt og vi viste nogle af de ting, Brøndby er kendt for. Det skal vi tage med videre, for så tror jeg, der ligger og venter point allerede på søndag.

Næste opgave for Brøndby og Ronnie Schwartz er en udekamp mod Viborg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden