Jammerbugt

Redskabshus overmalet med graffiti

Op mod 100 mursten er muligvis så skadede, at de skal udskiftes i redskabsskur

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Thorup-Klim Boldklubs redskabsrum er blevet udsat for hærværk. Det er overmalet med graffiti. Privatfoto

VESTER THORUP: Boldklubbens nye redskabsrum, der stod færdigt i februar, er blevet udsat for hærværk torsdag nat. Det er blevet overmalet med graffiti flere steder, og der skal muligvis udskiftes op mod 100 mursten. Hærværket blev konstateret fredag formiddag.

Boldklubben håber, at griseriet kan vaskes af, men ellers må klubbens frivillige, der også har stået for at opføre bygningen, i gang med murerskeen igen. Formanden frygter, at det kan blive nødvendigt:

- Vi har fået anskaffet noget graffiti-fjerner, men det trækker lynhurtigt ind i stenene, så det er ikke sikkert, at vi bare kan vaske det af, siger formanden for Thorup-Klim Boldklub, Claus Bennetsen.

Svineriet ærgrer ham:

- Det er simpelthen så træls, at folk vil gå og ødelægge det af for andre. Jeg synes, det skal melde sig ind i fællesskabet i stedet for at ødelægge det, siger Claus Bennetsen.

For et par år siden var der også hærværk mod læskure ved banerne og udsugningerne. Nogle vakse spejdere fik fat i gerningsmændene, som blev dømt til at betale.

For få dage siden blev en læmur ved Thorup-Klim hallen også udsat for graffiti-hærværk.

Claus Bennetsen, har mistanke til, at det kan være samme gerningsmænd. Hærværket på redskabsskuret er meldt til politiet. Han sætter dog mest sin lid til, at lokale folk har hørt eller set noget:

- Vi har bedt nogle af vores unge mennesker om at holde øjne og ører åbne, hvis de hører noget, siger Claus Bennetsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.