Redsted fester for sin sognegård

Jubilæet fejres med garde, sang og musik

Carsten Tolbøll
- Så er vi klar til at fejre vores sognegård. Fra venstre formand Jens Holst og bestyrelsesmedlemmerne Kresten Heltborg og John Attermann. Foto: Bo Lehm
Morsø 1. maj 2014 17:54

MORS: Onsdag 4. juni er det 60 år siden, entusiastiske folk i Redsted indviede en flot sognegård. Den står der stadig og bliver flittigt brugt, så bestyrelsen har fundet det passende at markere jubilæumsdagen med et festarrangement.

- Det er dagen før grundlovsdag, så vi håber, at rigtigt mange vil møde op, når nu de har fri dagen efter. Vi har sammensat et alsidigt program for eftermiddagen og aftenen, siger Jens Holst, formand for Redsted Sognegårds bestyrelse.

Det hele starter sidste på eftermiddagen, hvor Morsø Garden trækker op. Derefter er der tale ved bysbarn og borgmester Hans Ejner Bertelsen, der er kommunens repræsentant i den formelt set kommunalt ejede sognegård. Venstre-borgmesteren er en populær skikkelse i Redsted, som vil fejre hans første 100 dage på posten ved et aftenarrangement i sognegården tirsdag 6. maj.

Efter talen serveres en anretning, hvorunder Conny K. Larsen vil stemme i til fællessang. Aftenen rundes af en anden lokal kendis, violinisten Lars Kristensen, som spiller irsk musik sammen med Dave Harper.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...