Reed kritiserer kaptajn og medspiller efter Ryder Cup-fiasko

Patrick Reed var hverken tilfreds med indstillingen, kaptajnen eller Jordan Spieth efter Ryder Cup-nederlag.

Mens champagnepropperne fik lov at sprænge i den europæiske lejr, så var stemningen noget anderledes blandt amerikanerne efter weekendens Ryder Cup, der endte 17,5-10,5 til Europa.

Især Patrick Reed synes at have svært ved at sluge nederlaget, og han tøver ikke med at kaste sig ud i en hård kritik af både holdkammerater og sin egen kaptajn.

Grundlæggende mener han, at indstillingen var for dårlig blandt de amerikanske golfstjerner.

- Hver dag så jeg et skilt med ordene: Efterlad dit ego ved dørtærsklen. Det gør de (europæerne, red.) bedre end os, siger Patrick Reed i et interview med The New York Times.

Det var dog ikke kun indstillingen blandt holdkammeraterne, der gjorde udslaget i den 42. udgave af Ryder Cup.

Således stod kaptajn Jim Fyruk ifølge Reed også bag nogle dårlige beslutninger undervejs. Ikke mindst da han valgte at lade Reed sidde over i to foursome-kampe fredag og lørdag.

- For en, der er så succesfuld som mig i Ryder Cup, så synes jeg ikke, at det er klogt at sætte mig på bænken to gange, siger Patrick Reed.

Den 28-årige texaner lægger i interviewet med New York Times ikke skjul på, at der er interne stridigheder på det amerikanske hold.

Det betød tilsyneladende, at Jordan Spieth ikke ønskede at blive parret sammen med Reed.

- Problemet ligger tydeligvis hos Jordan, der ikke ønsker at spille med mig, siger Patrick Reed, der tidligere har vundet mange kampe sammen med Spieth i Ryder Cup.

- Jeg har ikke noget problem med Jordan. Når alt kommer til alt, så er jeg ligeglad med, om jeg bliver parret med en, der ikke kan lide mig, så længe det fungerer og hjælper holdet til succes, siger Patrick Reed.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.