Morsø

Regnen giver travlhed for vejafdeling

Den megen nedbør laver huller langs veje og giver tunge grene, der kan tage overblikket eller falde ned

Det er skyllerender som denne på Gammel Møllevej i Vejerslev, der kan skabe farlige situationer for trafikanter.Foto: Privat

Det er skyllerender som denne på Gammel Møllevej i Vejerslev, der kan skabe farlige situationer for trafikanter.Foto: Privat

MORS:De sidste dages store regnmængder giver kommunens ansatte nok at se til, når det kommer til at holde vejene sikre.

- Vi er opmærksomme på, at der langs veje og skråninger kan blive skyllet kantgrus væk, og det giver nogle render i vejkanten. Men vi får fyldt op, så hurtigt vi kan, fortæller Steffen Skou, der er vejformand og driftskoordinator i vejafdelingen i Morsø Kommune.

Regnen skaber især problemer på steder, hvor der er bakker, som vandet kan løbe ned ad. Det kan skabe farlige situationer i trafikken. I disse dage er det Gammel Møllevej i Vejerslev, som skal have fyldt kantgrus i skyllerenderne.

Også bevoksning langs veje kan udgøre en fare, fordi regnen gør grenene tunge.

- Især nu, hvor det er høsttid med tunge køretøjer på vejene, kan bevoksningen tage oversigten. Og nu nærmer vi os skolestart med flere cyklister på vejene, så grenene kan skabe farlige situationer, når cyklisterne skal cykle uden om dem på vejene, siger Steffen Skou.

Derfor klipper vejafdelingen bevoksningen til de nødvendige steder, ligesom der uddeles sedler til husejerne om at huske at få klippet til.

Steffen Skou opfordrer folk til at henvende sig til kommunen om veje med kritiske forhold - eksempelvis via appen ”Giv et praj - Morsø”.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.