Regnvejr afbryder Wozniackis Wimbledon-åbning

Caroline Wozniacki og Shahar Peer er sendt i omklædningsrummet på grund af regnvejr over Wimbledon.

Caroline Wozniacki må muligvis vente til tirsdag med at færdigspille sin åbningskamp mod Shahar Peer ved Wimbledon.

Klokken 21 dansk tid begyndte det at regne over tennisanlægget syd for London, hvilket betød, at de to spillere blev beordret fra banen.

Wozniacki havde vundet første sæt 6-3 og førte 2-0, da danskeren og hendes israelske modstander måtte indstille spillet, mens der blev lagt plastik ud på græsset.

Mørket er samtidig ved at trække ind over London, hvilket betyder, at det kan blive svært at genoptage kampen, hvis der skulle komme et ophold i regnvejret.

Caroline Wozniacki kan passende bruge ventetiden til at tænke lidt over sit spil, der skal løftes betydeligt, hvis hun drømmer om at nå langt ved årets mest prestigefyldte grand slam-turnering.

Den 23-årige dansker blev i første sæt alt for nemt trængt i defensiven af verdensranglistens nummer 78.

Det begyndte godt med en 3-1-føring og et servegennembrud til Wozniacki, og på det tidspunkt tegnede det til en hurtig arbejdsdag for danskeren.

Men så kom der en svær periode, da Peer fik læst lidt på en notesblok og pludselig fik selvtillid. Israeleren fik udlignet til 3-3, men Wozniackis modstander knækkede igen sammen, da hun tabte et tæt næste parti.

Uden at imponere synderligt lykkedes det Wozniacki at vinde de næste mange partier. Ikke så meget på grund af godt spil, men i stedet ringe modstand fra Shahar Peer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden