Reid: Vi skal løfte dommerstanden sammen

Ligaen udvikler sig lynhurtigt

Søren Olsson
Brandon Reid håber, at alle kan arbejde sammen om at løfte dommerstanden i dansk ishockey. Foto: Henrik Bo
Ishockey 6. december 2017 06:06

ISHOCKEY: Aalborg Pirates måtte tirsdag aften spille uden russiske Kirill Kabanov, der afsonede den første af i alt fire karantænedage efter en knætackling i søndagens udekamp i Herlev - alligevel sikrede piraterne sig en komfortabel sejr mod kriseramte SønderjyskE.

- Jeg synes, at vi skal have kigget på at forbedre dommerstanden, og jeg håber, at det er noget, som alle involverede i ligaen kan finde ud af at gøre sammen. Dansk ishockey er fortsat i rivende udvikling. Spillet bliver bedre og hurtigere, der kommer bedre og bedre spillere til Danmark, og det eneste, der ikke følger med, er dommerstanden, siger piraternes træner Barndon Reid.

- Og det går både imod os og med os. Generelt synes jeg, at der mangler en konsekvent linje i tingene. De kan måske godt give karantæne til Kirill, men jeg synes ikke, at den er til fire dage. Eksempelvis blev Olivier Hinse ramt af en lignende tackling i Gentofte, og den gav ikke engang en udvisning, siger han.

I kampen mod SønderjyskE fandt piraternes deres gode spil frem igen.

- Vi var meget skuffede efter kampen i Herlev, men vi holdt et lukket spillermøde på 30 minutter i går, og der fik vi snakket tingene godt igennem.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...