Ishockey

Reinert savner powerplay

AaB Ishockeys forward Thomas Reinert har blot scoret én gang for AaB i denne sæson. Det har han en enkel forklaring på.

Thomas Reinert forklarer de manglende mål i AaB-trøjen med, at han stort set aldrig spiller med i overtals-situationerne. Foto: Lars Pauli.

Thomas Reinert forklarer de manglende mål i AaB-trøjen med, at han stort set aldrig spiller med i overtals-situationerne. Foto: Lars Pauli.

Efter i mange år at have scoret mål på samlebånd for Frederikshavn White Hawks har skiftet til AaB Ishockey i sommer varslet nye tider for Thomas Reinert. I sæsonens første 33 betydende kampe er vendelboen kun én gang kommet på måltavlen, og det skete først i kamp nummer 28, da han i slutningen af november slog 4-1 sejren over SønderjyskE fast. - Det var dejligt at få hul på bylden, men det er nu ikke fordi, at jeg går og er nede over de manglende mål. Så længe holdet vinder, så er jeg godt tilfreds, og jeg har trods alt lavet mange assister, siger Thomas Reinert. Savner overtalsspil Han forklarer primært måltørken med, at han ikke spiller powerplay for AaB Ishockey. - Det gjorde jeg konsekvent i Frederikshavn, og det var derigennem at jeg scorede langt det fleste af mine mål. På sigt vil jeg også meget gerne spille med i overtalssituationerne for AaB, så der er ikke andet at gøre end at arbejde hårdt for at bevise mit værd, siger Thomas Reinert. Han understreger, at sæsonen er langt endnu, og at der nok skal komme flere mål fra hans stok.