Rejsefeber i Hanstholm

400 rejseglade havde sat hinanden stævne for at høre om sæsonens busrejser

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HANSTHOLM:Knus, kram og gensynsglæde prægede billedet, da mere end 400 rejseglade satte hinanden stævne på Hotel Hanstholm.

Rigtig mange kendte hinanden fra tidligere års rejser med Hanstholm Rejser, andre var kommet for at få et førstehåndsindtryk af dette års rejsemål fra firmaets program og få en fornemmelse af, om der var noget som er værd at rejse efter.

I nu 15 år har Hanstholm Rejser inviteret tidligere års gæster til at en præsentation af en ny sæsons rejsemål. Og stadig flere tager mod invitationen.

Så der er et stykke vej fra billedet af de første rejsemøder, hvor deltagerne stort set kunne side ved samme bord og lade kaffe og kagefad gå rundt, til det billede, der tegnede sig på Hotel Hanstholm lørdag eftermiddag.

En propfyldt p-plads, en ligeså fyldt foyer, og efterhånden som folk fik sig bænket ved bordene i salen - en fyldt sal, hvor der både blev studeret rejsekataloger, sagt hej og ”kan du huske dengang...”.

- Jeg er både imponeret og beæret over, at så mange vil bruge en eftermiddag på at komme her, og jeg er også beæret over, at det trods al snak om krisetider sidste år lykkes for os at få stadig flere gæster i busserne, siger Susan Jeppesen, direktør og medindehaver af Hanstholm rejser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.