Erhverv

Rejsefeber sender Stig Elling tilbage

Tidligere salgschef i Star Tours har fået nyt job hos Bravo Tours

Stig Elling har altid befundet sig godt midt i begivenhederne. Her byder han velkommen til en rundflyvning over Nordjylland i 2010.Arkivfoto: Henrik Bo

Stig Elling har altid befundet sig godt midt i begivenhederne. Her byder han velkommen til en rundflyvning over Nordjylland i 2010.Arkivfoto: Henrik Bo

KØBENHAVN:Det blev kun til et halvt års pause for Stig Elling, der i januar ellers forlod rejsebranchen efter 50 år - senest som salgsdirektør i Star Tour. Han er nu tilbage hos Bravo Tours som rejseambassadør og rejseekspert. Bravo Tours er Danmarks tredjestørste rejsearrangør.

Og selv om det var meningen, at Stig Elling ville have mere fritid, så kunne han ikke undvære rejsebranchen.

- De sidste 33 år har jeg været på hver eneste dag 24 timer i døgnet. Selvfølgelig har jeg savnet det, og det vidste jeg også ville ske. Jeg gik ikke på pension i januar, jeg tog en pause. Det har aldrig været min plan at lave ingenting, siger han i en pressemeddelelse.

Bravo Tours er ikke ukendt for Elling. Han har været venner med rejseselskabets stifter og administrerende direktør i mere end 30 år, Peder Hornshøj, der startede selskabet for 16 år siden.

- Jeg har den dybeste respekt for det, Bravo Tours har opnået på kun 16 år. For mig er de et rejseselskab, der bygger på og holder fast i de rigtige dyder som god service, tryghed på ferien, danske rejseledere, høj kvalitet og value for money. Dyder, jeg altid har stået for og rigtig gerne vil være med til at udvikle, siger han.

Stig Elling skal være med til at udvikle Bravo Tours - og han kommer også til at indtage sin vante rolle som talsmand for selskabet, når der er brug for det.

Hos Bravo Tours glæder de sig også over, at Stig Elling nu er del af selskabet.

- Vi har været konkurrenter og branchekolleger, men vi har også været rigtig gode venner gennem alle årene. Et venskab, der startede lang tid før, jeg startede Bravo Tours, hvor Stig og jeg arbejdede sammen nogle år, siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours forventer at have 170.000 rejsende i år. Sammen har Elling og Hornshøj over 80 års erfaring i branchen./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst