Rejsegæster fik ideer til nye ture

Blandt Hanstholm Rejsers mange trofaste kunder er der en del, der efterhånden kender hinanden

Karl Emil og Helga Kristensen, Thisted, har været på bustur med Hanstholm Rejser hvert år siden 2005. I går blev det da også til et gensyn med tidligere rejsefæller, da de deltog i selskabets rejseaften på Hotel Hanstholm.

Karl Emil og Helga Kristensen, Thisted, har været på bustur med Hanstholm Rejser hvert år siden 2005. I går blev det da også til et gensyn med tidligere rejsefæller, da de deltog i selskabets rejseaften på Hotel Hanstholm.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Vi har i hvert fald været på tur sammen, men hvor var det lige? Der var den der store spisesal med glastag. Jo, det må have været Toscana, ræsonnerer Helga Kristensen, Thisted, henvendt til Gert og Lis Laursen, der kommer fra Skive. De genså i går hinanden på Hotel Hanstholm, hvor de sammen med cirka 350 andre rejselystne borgere deltog i Hanstholm Rejsers årlige rejseaften, hvor årets rejsetilbud præsenteres. Selv om programmet blev sendt ud til de faste kunder allerede før jul, så kommer folk gerne denne dag for at høre Susan Jeppesen præsentere turene. Samtidig er der en god chance for at møde nogle mennesker, man kender fra tidligere rejser. - Vi har været med hvert år siden 2005, fortæller Helga og Karl Emil Kristensen. - Det første år var vi på Nordkap, og det var helt fantastisk. Så nu har vi også været i Schweiz, Østrig, Schwarzwald, Sydengland og Toscana med Hanstholm Rejser, opremser Helga Kristensen. Gert og Lis Laursen er dog endnu mere bidt af busrejser. De har i løbet af de seneste 12 år været afsted hele 30 gange. Alene sidste år blev det til fem ture med Hanstholm Rejser. - Men nogle af turene varede også kun tre dage, tilføjer Gert Laursen. I år har de allerede tilmeldt sig åbningsrejsen, som de også deltog i sidste år. Her blev to fyldte busser sendt afsted til et rejsemål i Tyskland, som deltagerne ikke kendte på forhånd. Også i år er der lagt op til en overraskelsestur. Også Lene og Jan Thinggaard, Thisted, er blevet trofaste kunder hos Hanstholm Rejser og var med på Hotel Hanstholm i går for at få inspiration til nye rejsemål i 2012. - Vi har været med siden 2008. Før havde vi aldrig været på busrejse, men vi sætter pris på, at der er god service. Alt klapper. Og så er det rart, at man kan blive samlet op i Thisted, fremhæver Lene Thinggaard. De tre par er også enige om, at rejselederne hos Hanstholm Rejser er gode til at være fleksible. - Der er plads til ændringer i programmet. Det kan jeg godt lide, fremhæver Gert Laursen. I år kan man vælge mellem ture i det meste af Europa og på alle årstider. Susan og Michael Jeppesen, der står i spidsen for Hanstholm Rejser, glæder sig over, at antallet af deltagere i rejseaftenen i januar stiger år for år. I år var der flere deltagere end nogensinde før. Heraf tog cirka 100 aftenen med, hvor der var arrangeret buffet og dans.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.