Rejsegilde på Frederikshavnsvej

Fredag var der rejsegilde på ny bygning, som Erik Lytzen A/S flytter ind i omkring 1. december

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anders Nielsen fra Erik Lytzen A/S og Jan-Iver Christensen fra Vennelyst. Foto: Bente Poder

Forventningens glæde er til at få øje på hos Anders Nielsen, der står i spidsen for Erik Lytzen A/S. I øjeblikket har virksomheden, der beskæftiger 48 medarbejdere indenfor bl.a. el- og industriinstallationer, VVS og ventilation, to adresser i Hjørring, og det har længe været et irritationsmoment i det daglige arbejde.

Det var dog ikke længe, før firmaet samler sine aktiviteter i et helt nyt byggeri, som Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning opfører og udlejer til Erik Lytzen A/S.

Fredag middag bød Jan-Iver Christensen fra Vennelyst på de traditionelle røde pølser og en pils for at markere, at tagkonstruktionen var ved på plads ... der var med andre ord rejsegilde.

Bygningen forventes at være indflytningsklar 1. december, men allerede i løbet af november begynder Anders Nielsen og hans medarbejdere så småt at flytte ind i de nye lokaler på Frederikshavnsvej 78 - bag Jagt og Fiskeri.

- Der er flere fordele ved at flytte sammen, men det vigtigste er, at medarbejderne i de to afdelinger vil få et mere naturligt og nemmere samarbejde om opgaverne. Der er helt enkelt ting, som er lettere, når man mødes på værkstedet, på lageret og i kantinen, siger Anders Nielsen, som fordobler arealet i det nye domicil.

Erik Lytzen A/S har desuden afdelinger i Aalborg og Hirtshals og beskæftiger lidt over 100 medarbejdere, heraf over 33 lærlinge.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.