Rejsemægleren ændrer praksis

Massiv kritik af unges drukrejser fører til ændringer hos det nordjyske firma

Efter massiv kritik har Rejsemægleren nu skiftet udenlandske buschauffører ud med danske. Foto: Erik Refner/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Efter massiv kritik har Rejsemægleren nu skiftet udenlandske buschauffører ud med danske. Foto: Erik Refner/Scanpix Scanpix Denmark

VISSE:Massiv kritik af det omstridte, nordjyske rejseselskab, Rejsemægleren, fører nu til, at selskabet skifter udenlandske busselskaber ud med danske, ligesom antallet af guider pr gæst er øget.

Problemerne startede, da en af selskabets busser kørte galt på den tyske Autobhan. På vej hjem fra Prag måtte en gruppe unge vente mere end 10 timer i kulden foran deres hotel, før en bus stod klar til at fragte dem hjem, og senest kom det i weekenden frem, at flere af Rejsemæglerens chauffører havde fået bøder for ikke at overholde køre-hviletidsbestemmelserne. Mange af de unge har efter hjemkomsten desuden kritiseret Rejsemægleren for at benytte udenlandske busselskaber- og chauffører, som ikke talte hverken dansk eller engelsk - i modstrid med selskabets egne retningslinjer.

- Som rejsearrangør er vi naturligvis ansvarlige for de ting, der går galt, og vi gør alt for, det ikke skal gentage sig. Det er dog min generelle opfattelse, at langt hovedparten af de gæster, vi sendte til Prag i sidste uge, har haft en tilfredsstillende tur, siger Kristian Aksel Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.