Rekordbudget med store navne

Rekordbudget på 1,4 millioner kroner skal fylde pladsen og noget af skoven. Næste år bliver det vildere

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der skal lægges kræfter i, når teltene skal rejses. Næste år vil skoven sandsynligvis blive inddraget til festen, også.

FJERRITSLEV:De seneste fire års tid er publikumstallet vokset og vokset for Vesterhavsrock, der finder sted lørdag på Dyrskuepladsen. Sidste år rundede arrangementet 4000 gæster med et samlet budget på 1,4 millioner kroner. Budgettet er vokset med omkring 20 procent om året de sidste par år.

- Det er fordi kunstnerne er blevet dyrere og vi også har fået større navne på plakaten, siger Søren Mortensen, bestyrelsesformand for Vesterhavsrock.

I år spiller Thomas Helmig, Christopher, Smokie, Carpark North og 90’er Festen. Thomas Helmig er det dyreste navn.

Boderne på pladsen er temabaserede: Udkantsdanmark sælger tarteletter, der er Mash-bar med militærtema og en stor brandbil med DJ på taget skal spille op for de unge, når festivalen lukkes af med 90’er Fest ved midnatstid.

Som noget nyt vil der i år også være en bar med strandstemning.

- Vi forsøger at gøre lidt ud af festivalen. Det er vores indtryk, at det kan folk godt lide, siger Søren Mortensen.

Dyrskuepladsen kan knap rumme flere gæster. Derfor har bestyrelsen i flere år overvejet at udvide festpladsen med skoven, som Dyrskuepladsen støder op til. Her er omkring en hektar skov, som kan inddrages til festivalen. Tankerne er ikke blevet til noget endnu.

- Det vil betyde ekstra oprydning og vi er jo kun de frivillige vi er. Omvendt kunne det være enormt hyggeligt med skoven, lige som de har det på Nibe Festival, siger Søren Mortensen, der står i spidsen for 300 frivillige.

Bestyrelsen har fået lov af kommunen til at inddrage skovområdet, hvis den ønsker det og må også godt rydde vegetation i skovbunden for at gøre plads til scene. Indtil videre nøjes arrangørerne med at sætte en Tyrolerbod op med store op langs en af stierne gennem skoven og ellers spærre resten af skoven af.

- Der er et gammelt sceneområde, som vi måske kan inddrage. Men lad os nu se, hvad vi gør til næste år, siger Søren Mortensen og smiler hemmelighedsfuldt.

Han forventer at budgettet også øges næste år og at der kommer flere store navne med. Gæstetallet må gerne komme lidt højere op, så der kan sikres overskud til byens foreningsliv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.