Rekorder på stribe til Thisted

90 styrkeløftere mødtes i påskedagene til DM i Thisted, hvor værterne tegnede sig for mange af de over 50 danmarksrekorder, som blev sat ved stævnet

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Med fire vindere og i stribevis af danmarksrekorder kan styrkeløfterne fra Thisted Vægttrænings Forening se tilbage på et særdeles succesfuldt DM, der i påsakedagene blev holdt på hjemmebane - i Munkehallen i Thisted.

Klubbens mest talentfulde medlem, 19-årige Matti Christensen, levede således op til forventningerne ved at vinde sin klasse, 66 kg, i både junior- og seniorrækken. Og han er noteret for nye danmarksrekorder, både samlet og i de enkeltdisciplinerne. Bortset fra i dødløft var det i alle tilfælde egne rekorder, han forbedrede.

Matti Christensen løftede med rekorden på 212,5 kg i dødvægt mere end tre gange sin egen kropsvægt, og slog også mange af sine konkurrenter i de tungere vægtklasser.

Det er ikke hans første DM-titler, og Matti har også vundet flere internationale mesterskaber, herunder en VM-medalje i maj sidste år.

Nu kan han se frem til EM, som Thisted er vært for i 2017, hvor han håber at føre sig gældende i bænkpres.

- Internationalt halter jeg lidt bagefter, når det gælder squat og dødvægt, siger Matti Christensen - som i øvrigt var godt tilfreds med sine præstationer på DM-stævnet.

Men også andre fra Thisted klarede sig godt. I klassen over 120 kg imponerede Stephan Vorup. Han, der har rundet de 40 år og derfor stiller op i oldboys-klassen master 1, præsterede et af konkurrencens allertungeste løft med 275 kg i dødløft. Det er ny dansk rekord.

En tredje rekordsætter fra Thisted var Lise Madsen fra den ældste seniorklasse, 60+, hvor hun var eneste deltager i sin vægtklasse. Hun forbedrede sine egne danske rekorder, både samlet og i de enkelte discipliner.

Endelig vandt Jesper Jacobsen og satte ny rekord hos juniorerne i 74 kg-klassen.- Det ser let ud...

Stævnet blev ledet af Klaus Brostrøm, der er formand for både Thisted Vægttræningsforening og Dansk Styrkeløft Forbund.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden