Rekordoverskud hos Thisted Bryghus

Plus på 2,9 mio. kr. er det største i 20 år hos det lokale bryggeri, der sender fire øl-nyheder på gaden

Helle Møller Larsenog Kurt Bering (foto)
Foto: Kurt Bering
Thisted 27. januar 2018 18:23 - Opdateret 27. januar 2018 18:46

THISTED: 2,9 mio. kr. efter skat og afskrivninger viser bundlinjen for Thisted Bryghus’ regnskab for 2016/2017. Omsætningen steg med fem procent til 45,2 mio. kr. netto. Samlet set steg omsætningen med 31 procent over de seneste fem år, fortalte Aage Svenningsen, direktør for Thisted Bryghus, til generalforsamlingen lørdag aften i Thy Hallen. Desuden har bryggeriet, der modtog forskellige hæderspriser i 2017, foretaget investeringer for 6,3 mio. kr. i det netop afsluttede regnskabsår og for 18 mio. kr. de seneste fem.

Netop investeringer er vejen frem til at fremtidssikre Thisted Bryghus, konstaterede Aage Svenningsen foran de lidt over 1300 fremmødte.

- Det er alle investeringer, der er med til at fremtidssikre Thisted Bryghus. Det forbedrer bryghusets effektivitet, forbedrer produktkvaliteten og ikke mindst forbedrer bryghusets konkurrenceevne, sagde han og fortsatte:

- Jeg er glad for, at vi har betalt investeringerne kontant og stadigvæk har likviditet til den daglige drift, tilføjede han på generalforsamlingen, der også går under navnet den fjerde højtid.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...