Aalborg karneval

Rekordsalg af armbånd

Interessen for at deltage i årets børnekarneval er steget

Børnekarneval har aldrig før solgt så mange armbånd så lang tid før start.

Børnekarneval har aldrig før solgt så mange armbånd så lang tid før start.

AALBORG:Interessen for at købe et armbånd til børnekarnevalet og maskeraden i Aalborg 17. maj har aldrig været større.

Det fortæller talsmand for Aalborg Karneval Reimar Ivang, som mener, det tyder på, at børnene og deres og forældre er glade for de ændringer, arrangørerne har gennemført i år. Blandt andet i form af en stor udklædningskonkurrence, MGP-show, kåring af en fælles karnevalsprins, internationale karnevalsgrupper i Kildeparken og så videre.

- Vi mærker en markant stigning i efterspørgslen og har faktisk aldrig tidligere solgt så mange armbånd til børnekarnevallet på nuværende tidspunkt, forklarer han.

Ifølge Reimar Ivang elsker arrangørerne at lave børnekarneval, og derfor er de også glad for, at de aalborgensiske familier bakker op.

- Vi har et fantastisk program i år, og hvis opbakningen fortsætter, regner vi med at fastholde og udbygge ambitionsniveauet i de kommende år, tilføjer han.

Det koster 50 kroner pr. barn at deltage i børnekarnevalet. Men hver barn må tage en voksen med, og billetten giver adgang til en hel dags aktiviteter, som starter kl. 9.30 på Gabels Torv og slutter kl. 15.30 hvor de internationale grupper går på scenen for at konkurrere om at blive den bedste karnevalsgruppe.

Børnene kan således - ud over alle de andre aktiviteter i Kildeparken - komme helt tæt på de internationale grupper og opleve hele verdens karnevalsstemning i Kildeparken.

- Det er unikt for børnekarnevalet i Aalborg, at børnene får den mulighed, mener Reimar Ivang.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst