Remee: De er som små søskende for mig

Forholdet mellem X Factor-dommerne og deltagerne bliver hurtigt tæt. Remee beskriver sit forhold til de unge solister som søskende-agtigt.

De tilbringer utallige timer sammen i øvelokalerne, hvor der hver dag bliver slidt i det frem til fredagens store liveshow.

De tre X Factor-dommere og deres deltagere bruger enormt meget tid sammen, og det har betydet, at forholdet imellem dem er blevet tæt. Det fortæller Remee, der er coach for de unge solister, til Newspaq.

- Det bliver som en blanding af små søskende og ens børn. Jeg er næsten sammen med dem hele tiden, så du får et enormt intenst forhold til dem på kort tid, siger han og fortsætter.

- Du går alt igennem med dem, og så lige pludselig står de oppe på scenen helt alene og skal bære det hele på deres små skuldre. Det, synes jeg, er rørende, siger Remee.

I sin kategori har han 15-årige Baraa fra Aarhus, 16-årige Tannaz fra Odense og Emilie på 15 år fra Nordjylland.

Deres unge alder kan være både en fordel og ulempe i konkurrencen, vurderer Remee, som peger på, at de unge solister har en friskhed over sig og er meget umiddelbare.

Men det er da både en nervøs og stolt coach, som fredag efter fredag sidder på det yderste af stolen og hepper på sine solister.

- Det er så skrøbeligt et øjeblik, når tæppet går fra, om de evner at levere til de kæmpe forventninger, der er til dem. Jeg ville nogle gange ønske, at jeg selv kunne gøre det for dem. Men det kan jeg så ikke, og det ville heller ikke lyde så godt, siger Remee. 

Remee er den eneste af dommerne i X Factor, som stadig har alle sine deltagere. Sidste fredag klarede Tannaz farezonen, da dommer Lina Rafn valgte hende på bekostning af Finn og Rie.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.