Remee jubler: Jeg skal være far igen

Remee og kæresten, Mathilde Gøhler, venter parrets første fælles barn til sommer.

Det går godt for den danske succes-producer Remee. Først vandt han X Factor med sin unge deltager Emilie Esther, og nu kan han afsløre, at hans modelkæreste er gravid. Det skriver ugebladet Her & Nu.

- Det bedste ting i livet kan man ikke planlægge, og det er jo det største, der kan ske, siger Remee til Her & Nu og fortsætter:

- Vi glæder os over det, og vi glæder os til det, fortæller han.

Til magasinet Cover fortæller parret, at Mathilde Gøhler blev gravid under en rejse til Kenya, og at modellen har haft en del gener.

- Jeg havde haft det ret skidt med kvalme og var meget træt hele tiden, hvilket er ret problematisk med mit job, så det var rart at få vished, og heldigvis var det noget lykkeligt, der var årsagen, siger Mathilde Gøhler.

Den 22-årige model og 40-årige Remee har dannet par siden efteråret og bekræfter, at de venter en sensommer-baby, men til Cover fortæller Remee, at de endnu ikke ved hvilket køn, barnet er, og heller ikke hvornår, Mathilde Gøhler går på barsel fra sin karriere som undertøjsmodel.

Remee har i forvejen datteren Emma på 15 år fra et tidligere forhold, mens det er første gang, Mathilde Gøhler skal være mor. 

- For mig er alle følelserne jo nye. Vi glæder os begge helt vildt og føler, at vi er blevet velsignet med den største gave i verden, fortæller hun til Cover.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.