Remis for Hobro

Superliga-holdet spillede 1-1 mod ungarske Sorkorsár

Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

BELEK:Hobro er stadig uden sejr på holdets træningslejr i Tyrkiet, efter at det torsdag blev 1-1 mod Sorkorsár fra den næstbedste ungarske række.

Hobro dominerede ellers stort, men det store spilovertag blev ikke forvandlet til scoringer, før Jonas Damborg i kampens slutfase var på pletten med en sjælden scoring.

I forhold til tirsdagens nederlag mod Ferencvaros havde cheftræner Jonas Dal rystet posen godt og grundigt. Kun Rasmus Ingeman, Martin Thomsen og Rasmus Lynge Christensen var gengangere, mens Mikkel Thygesen fik sin første start for sin nye klub.

Første halvleg var en chancefattig affære, men den bedste mulighed tilfaldt Hobro, da Dennis Høegh og Mads Jessen kombinerede sig flot igennem efter en lille halv times spil, men Dennis Høegh sparkede den store mulighed snert forbi den fjerneste opstander.

Anden halvlegs første store mulighed tilfaldt også Hobro, men endnu engang formåede man ikke at veksle en stor chance til mål. Denne gang var det indskiftede Quincy Antipas, der i fri position afsluttede lige på den ungarske målmand.

Få minutter senere skaffede Antipas en ny god mulighed for Hobro, da han overløb hele det ungarske forsvar, men angriberens centring fra højre side nåede ikke frem til Ruben Nygaard.

Føringsmålet til Hobro lurede, men i stedet var det Sorkorsár, der kom i teten 13 minutter før tid, da Mads Justesen begik et straffespark. Fra 11 meter scorede Sorkorsár sikkert, og så lurede et nyt nederlag for Hobro.

Det gjorde det imidlertid ikke længe, for få minutter senere scorede Jonas Damborg et af sine sjældne mål, da han var hurtigst over en bold tæt under mål, og så var der bragt balance i regnskabet.

Få minutter før tid kunne Damborg endda være blevet dobbelt målscorer, men denne gang blev midtbanespillerens hovedstød afværget af den ungarske målmand.

Også Ruben Nygaard var i kampens slutfase tæt på et sejrsmål, men kantspillerens afslutning blev reddet til hjørnespark, og så måtte Hobro nøjes med 1-1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.