René Holten jagter OL i 2020 efter overvejelser om stop

Den danske toproer René Holten Poulsen overvejede at stoppe, men har nu fuldt fokus på en OL-billet.

René Holten Poulsen har evalueret de senere år og har fundet motivationen igen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

René Holten Poulsen har evalueret de senere år og har fundet motivationen igen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den danske toproer René Holten Poulsen har overvejet et karrierestop, men han har fundet motivationen igen og satser på at deltage ved OL i 2020.

Det siger den 30-årige roer til TV2 Sport.

- Jeg går efter at kvalificere mig til OL næste sommer. Det er derfor, jeg fortsætter. Jeg skal med til OL, og kommer jeg med til det, vil jeg gerne vinde, siger René Holten Poulsen.

En tænkepause har fået roeren til at fortsætte karrieren, efter at han har oplevet svigtende motivation og flere skuffelser i kajakken ved store mesterskaber.

- Der er rigtig mange muligheder endnu. Der er for mange ting, der ikke har været, som de skulle være, så det ville være en skam at slutte på det.

- Der er nogle mentale ting, der kan blive markant bedre, og som der skal arbejdes med. Meget tyder også på, at jeg har været overtrænet, siger René Holten Poulsen.

Han var stor favorit før OL i 2016 i Rio, men opnåede ikke en medalje. Han rakte også ud efter VM-guld for fjerde gang i fjor, hvor han måtte nøjes med sølv.

I bestræbelserne på at nå topformen igen har René Holten Poulsen via et samarbejde med Team Danmark fået en ny psykolog, og han har for at undgå overtræning lagt et nøje planlagt træningsprogram i samarbejde med sine trænere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.