René Holten jagter World Cup-guld trods forkølelse

Den danske kajakroer er på penicillin, men går efter at sætte sin tyske rival på plads i World Cup-finale.

René Holten Poulsen kvalificerede sig fredag til finalen i 1000 meter enerkajak ved World Cuppen i Duisburg, da han vandt sin semifinale.

Den 26-årige dansker har dog haft en bøvlet optakt.

- Jeg er desværre blevet godt forkølet og er på en tredages penicillinkur for at komme af med det, siger kajakroeren i en pressemeddelelse.

- Jeg kunne godt mærke, jeg var lidt sløv i semifinalen her til eftermiddag, men det gik heldigvis godt på trods af det.

- Jeg roede ikke så hurtigt de første 500 meter i forhold til i morges i mit indledende heat, hvor jeg også havde det bedre. I semifinalen roede jeg også lidt mere konservativt og gik så op i tempo på de sidste 500 meter for at hægte dem af, siger danskeren.

I finalen skal han op mod blandt andre tyske Max Hoff, som for nylig henviste René Holten Poulsen til sølv i 1000 meter enerkajak ved EM.

- Det er alle de bedste, der er her, så det skal nok blive en sjov finale. Jeg går efter at sætte Max Hoff på plads, men det vigtigste er, at jeg kan ro til hele vejen, for det kunne jeg ikke i dag, siger danskeren.

René Holten Poulsen skal i aktion i finalen lørdag formiddag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.