René Holten Poulsen åbner finaler med EM-sølv

René Holten Poulsen var tæt på at vinde sin anden EM-medalje, men måtte nøjes med fjerdepladsen i toerkajak.

René Holten Poulsen var lige ved at sikre sig medaljer ved lørdagens EM-finaler på 1000 meter i både ener- og toerkajak i tjekkiske Racice.

Først snuppede René Holten Poulsen sølvmedaljen i enerkajak, mens han sammen med Nils Boe blev nummer fire i toerkajak, hvor kun tre 100-dele af et sekund adskilte parret fra bronzemedaljer.

I 1000 meter enerkajak kom danskeren i mål 1,4 sekunder efter den tyske vinder, Max Hoff.

Danskeren lagde stærkt ud, men efter 500 meter satte tyskeren fart på og fik opbygget et forspring, som danskeren ikke kunne hente.

Inden de sidste 250 meter var René Holten Poulsen 1,3 sekunder efter Max Hoff, og trods et forsøg på en stærk slutspurt fra danskerens side udbyggede Hoff føringen frem mod mål.

I toerkajak var det til gengæld René Holten Poulsen, der sad på føringen inden de sidste 250 meter. Sammen med Nils Boe måtte han dog se sig slået i kampen om medaljer.

Den danske duo kom i mål så tæt efter Tjekkiets bronzevindere, at det var svært at se med det blotte øje.

Medaljer blev det heller ikke til for firerkajakken med Emma Jørgensen, Amalie Thomsen, Henriette Hansen og Ida Willumsen i deres finale på 500 meteren. Danskerne blev nummer seks cirka fire sekunder efter de hviderussiske vindere.

Søndag er René Holten Poulsen også repræsenteret i to finaler. Først gælder det sprintdistancen 500 meter og dernæst den tidobbelte distance.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.