Ren striptease i arenaen

HF Mors blev regulært ydmyget af Aalborg i topkampen i U18-drengenes 1. division

U19 HF Mors mod Aalborg

Martin Frandsen

Foto Claus Søndberg

U19 HF Mors mod Aalborg Martin Frandsen Foto Claus Søndberg

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

NYKØBING:U18-drengene fra HF Mors blev klædt af i en grad så der var tale om ren striptease, da Aalborg Håndbold var på besøg til et topopgør i 1. division i Jyske Bank Arena.

41-25 vandt gæsterne i en ensidig forestilling, hvor hjemmeholdet blev udspillet på kryds og tværs. I alle spillets facetter var udeholdet flere klasser bedre i en kamp, der aldrig kom til at leve op til forventningerne set med HF Mors-briller.

- Jeg er dybt skuffet. Vi havde opfordret folk til at komme i hallen for at se de kommende talenter, og så leverer vi sådan en indsats. Det er under lavmålet. En ting er, at vi møder et klart bedre hold, men det mindste man kan forlange er, at man kæmper og sælger sig så dyrt som muligt. Det gjorde spillerne ikke i dag. Vi har kæmpe problemer i vores forsvar, hvor slet ikke kan styre deres stregspiller og gode højre side. De scorer ved 35 af deres 41 mål fra den side og alligevel retter vi ikke forsvaret ind efter det. Og så har vi slet ingen redninger fra målmændene. Det var virkelig skuffende, siger HF Mors-træner Lars Krarup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.